Fikira is een jong bedrijf gespecialiseerd in applicatie virtualisatie, software packaging engineers en werkplek migraties. Momenteel bestaan we uit 15 medewerkers. Met elkaar maken we een gedegen groei door en hierin zijn onze medewerkers onmisbaar. We stimuleren persoonlijke ontwikkeling en professionalisering. Want als jij groeit in je werk, groeit Fikira ook.

Naast het werken op locatie krijgen onze werknemers veel vrijheid om zelf projecten op te zetten. Of het nu gaat om het ontwerp van een compleet nieuwe applicatie, of een creatieve aanvulling op een bestaande dienst. Fikira vindt eigen initiatief en creativiteit erg belangrijk. Zo haal je het beste uit jezelf en profiteren wij daar ook van.

Onze organisatie kent een platte structuur en weinig strikte richtlijnen. Ondanks dat we veelal op locatie actief zijn en we elkaar dus niet dagelijks zien, vinden we het belangrijk dat we elkaar helpen en contact met elkaar onderhouden. We organiseren geregeld uitjes en de Fikira chatgroep kan erg levendig zijn.

Wat ons onderscheidt als werkgever:

Als we de vraag aan onze werknemers stellen komen steevast dezelfde onderwerpen terug; Een collegiale sfeer, uitdaging, flexibiliteit op elk vlak en volop doorgroeimogelijkheden. Voor ons zijn deze onderwerpen erg belangrijk omdat het zorgt voor betrokkenheid bij Fikira. Samen realiseren we op die manier succesvolle projecten wat zorgt voor een stabiele groei. Iedereen speelt hierin een rol en we kijken graag hoe we hier met behulp van opleidingen bij kunnen helpen.

Woorden die ons kenmerken: Flexibel, Collegiaal, Ontwikkeling, Betrokken en Ambitieus.

Onze vacatures:

Vragen over onze vacatures of andere zaken? Neem contact op!

Wat Fikira onder andere te bieden heeft:

Naast een platte organisatie, persoonlijke aandacht en een levendige chatgroep heeft Fikira onder andere het volgende te bieden:

  • Enorme diversiteit aan soorten projecten en opdrachtgevers;
  • Vrijheid om je eigen tijd in te delen;
  • Onbeperkt vakantiedagen;
  • Je wordt onderdeel van de ontwikkeling en groei van Fikira;
  • Zelf in te vullen budget voor zelfstudie, opleidingen en trainingen;
  • Alle tools die je nodig hebt om je werk goed uit te voeren (telefoon, laptop, enz);
  • Auto van de zaak.

Onze ambitie:

Met Fikira hebben we de gezonde ambitie om op termijn naar 25 personen te groeien. Zo wordt niemand bij ons een nummertje, blijven we een compacte organisatie en kunnen we snel schakelen. Verder vinden we het belangrijk dat iedereen in onze groei een aandeel heeft. We denken mee in jouw ontwikkeling en kijken hoe we ervoor kunnen zorgen dat jij het beste in jezelf naar boven haalt.

Samen groeien!